FREE Shipping on all orders over $50.00!

Отзиви на пациенти


Сабри Вайзов

Д-р Станчев, приеми моите сърдечни и най-искрени благодарности за изключителното внимание и високия професионализъм, които проявихте към мен. Възхищавам се на търпението, добротата и човечността на целия екип. Желая ви здраве, още професионални успехи и късмет! Благодаря ти, че ми помогна да се усмихвам и промени живота ми!


Анита Цанева

Благодарна съм че срещнах Др Станчев, който свърши отлична работа, поставяйки импланти на лява и дясна горна челюст и мост. Не вярвах че толкова бързо и безболезнено могат да се направят, след като във всички други кабинети в които се допитвах ми отговориха че се налага синус лифт и поставяне на кост, което е доста травмиращо и отнема месеци. Др Станчев за седмица постави импланти и мост на едната страна и още седмица на другата. Не изпитах никаква болка по време и след поставянето - като цяло лечението беше бързо, безболезнено и много по достъпно като цена от всички други места. Отново бих се обърнала към него и съм благодарна за работата му!


Ренета Тодорова

Казвам се Ренета Тодорова, живея и работя в Германия. Проблеми със зъбите си имам от ранна детска възраст и въпреки редовните посещения през годините при различни стоматолози, загубих част от зъбите си, а в последната година състоянието на носещите мостови конструкции зъби се влоши до такава степен, че трябваше да бъдат извадени. Направих неуспешен опит да нося снемаеми протези и единственият изход беше имплантирането. Прочетох в Интернет за имплантите за незабавно натоварване, поставяни в Си- Дент и направих своя избор. Не мога да опиша възхищението си от д-р Станчев, професионалната му компетентност, съчетана с ювелирна прецизност и безупречен естетски вкус и не на последно място изключителната неподправеност и честност при комуникирането, внимание и отзивчивост. Поставени ми бяха 7 импланта и цялостни мостови конструкции на двете челюсти. Благодарение на перфектната работа на д-р Станчев и асистентката му сега се радвам на изключително красиви и също толкова удобни зъби и ослепителна усмивка. Сърдечно благодаря!


N.kolev-Dobri4

Pi6a otziva si 3 sedmici sled postavqneto na 8 implanta umi6leno.Iskah da razbera kak 6te se 4uvstv sled adaptaciqta,koqto traq ne pove4e ot 7 dni.4uvstvam se otli4no!Vsi4ko prodalji 10 dni s 4 pose6teniq pri d-r Stan4ev.Bolkata opredeleno e po-malka,otkolkoto pri plomba.D-r Stan4ev e precizen i vnimatelen.Prepora4vam vi go iskreno!Na nego ne mu pojelavam do novi sre6ti,no se nadqvam,4e ako se naloji 6te bade pak taka vnimatelen!


Т.Траянова

След поставяне на импланти точно преди два дни бързам да споделя и аз!Невероятен специалист!Д-р Станчев е "висш пилотаж" в стоматологията.Преди да стигна до него дълго се консултирах.Четох и вашите отзиви .но ...човек трудно се доверява!За разлика от това.което четях.при мен имаше нужда от работа по двете челюсти.При това-имах зъби!Пародонтозата налагаше и ваденето им!Изваждане с поставяне на импланти-за 2-3 дни!!!Написах това.за да помогна на други като мен-чустващи се в безисходица!Звъннете на д-р Станчев!!!


Денка Калинова Силистра

Случайно попаднах на сайта на дентален център Си-Дент и разбрах за имплантите за незабавно натоварване. Имах нужда от такова лечение, но за имплантите знаех че лечението отнема много време, става с много посещения при лекаря и че не се поставят на пушачи.Свързах се с д-р Станчев и той само за два дни ми постави 16 импланта, и след една седмица вече се радвах на много красиви зъби.Всичко стана в удобно за мен време. Чувствам се прекрасно, животът ми се промени. Много благодаря на Си-Дент и на д-р Станчев за перфектната работа, за професионализма и доброто отношение. Препоръчвам на всички които имат нужда от лечение да се доверят на д-р Станчев , аз го направих и не съжалявам. Благодаря Ви!


Демиран Нури Дулово

За СИ-Дент разбрах от интернет. По телефона си записах час за преглед при Д-р Станчев. При първоначалния преглед ми беше обяснено как ще протече цялото лечение. Д-р Станчев ми направи план на лечение и за няколко посещения вече бях със зъби, изцяло крепящи се на инплантите за незабавно натоварване. Много съм доволен от работата и професионализма на Д-р Станчев.


Г. ДИНЕВ Варна

От доста години имах проблеми със зъбите си. Бях с цяла протеза на горната челюст, но неудобството е, че е подвижна и не се хранех нормално. След като и отдолу останах с няколко зъба реших да пробвам с импланти. В интернет открих Дентален център СИ-Дент. Прочетох за имплантите за незабавно натоварване и веднага се свързах с д-р Станчев. След прегледа той ми обясни как ще премине цялата процедура. Реших веднага да се лекувам, и не съжалявам за това. Вече се храня нормално, нямам болки и мога да се усмихвам без да се притеснявам. Благодаря на д-р Станчев.


Игор П. Русия

Казвам се Игор Подивилов. Аз съм от Русия, но със семейството ми живеем вече 11 години в България. Имах проблеми със зъбите си и се обърнах към Д-р Станчев, защото поставянето на импланти за незабавно натоварване спестява доста време. За едно посещение Д-р Станчев ми извади болните зъби и на тяхното място веднага ми постави импланти за незабавно натоварване. Само след няколко дни бях с нови зъби, без да чакам няколко месеца, както е при другите импланти. Сега съм много доволен, защото мога да дъвча нормално. Бих искал да кажа, че Д-р Станчев използва нови напреднали технологии. С тези импланти се спестява време и цената е по-ниска от другия вид импланти. При поставянето на имплантите не усетих никаква болка. Предварително ми беше обяснено как ще протече цялото лечение. Препоръчвам поставяне на зъбни импланти при Д-р Станчев в Дентален център СИ-Дент.


Ир. Тодорова Варна

От доста време имах проблем със зъбите, но все отлагах решаването му-и поради страх и поради нежеланието ми да нося подвижни протези. След дълго ровене из интернет попаднах на сайта на д-р Станчев. Вече бях взела решение-импланти за незабавно натоварване-по джоба ми са и за кратко време ще съм без зъби. След среща с него и подробно информиране д-р Станчев ми извади болните зъби и на тяхно място постави импланти, като предварително ме информираше за всяка следваща манипулация. За четири посещения бях с нови и красиви зъби. По време на работата му не чувствах никакви болки. Такива имах след като премина действието на упойката-но търпими. За доктор Станчев мога да кажа само, че е изключителен професионалист и много, много внимателен. Благодаря, докторе!


М.Асенов Варна

Един ден докато пътувах към работа случайно чух по радиото рекламата на Дентален център СИ-Дент. Тъй като имах проблеми със зъбите, реших да се обадя по телефона и да попитам относно вариантите за лечение. Д-р Станчев ми предложи лечение с импланти за незабавно натоварване, което става за много кратко време. След няколко посещения, вече имах нови зъби. Искам да благодаря на Д-р Станчев за чудесното отношение и за изключителния професионализъм от негова страна.


Петко П. Бургас

Препоръчвам Дентален център СИ-Дент на всички, които се нуждаят от лечение с импланти. Изключителен професионализъм от страна на Д-р Станчев. Научих за денталния център и за имплантите за незабавно натоварване от интернет. За разлика от другите места, където лечението е свързано с много посещения при стоматолога, лечението с импланти за незабавно натоварване изисква малък брой посещения, след които вече имах страхотна усмивка.


Е.Маринова Шумен

Изключително съм доволна от услугите на Дентален център СИ-Дент и бих го препоръчала на всеки мой познат. Много добро и професионално отношение от страна на д-р Станчев.


П.Стоянова Силистра

Имах удоволствието да се възползвам от услугите на Дентален център СИ-Дент . Вече четвърти месец се наслаждавам на новите си зъби. Не съм имала никакви проблеми и оплаквания откакто ми бяха поставени имплантите. Бих искала сърдечно да благодаря на д-р Станчев за идеално извършената медицинска услуга.


Гергана К. Варна

От дълго време имах проблеми със зъбите си и след известно търсене в интернет попаднах на сайта на Дентален център СИ-Дент. От там разбрах за имплантите за незабавно натоварване и за лечението с тях, което се извършва за кратък срок от време. Обадих се на д-р Станчев и си записах час. Той ми обясни подробно всичко относно лечението. Разбрах, че той е човек, на когото може да се има доверие. Лечението с този вид импланти стана много бързо и скоро бях с нови красиви зъби. Благодаря Ви, Д-р Станчев!


И.Николов Бургас

Имах проблеми с долните зъби от известно време. Посетих различни стоматолози, търсейки решение на проблемите си. Леченията, които те ми предлагаха, бяха сложни и включваха много посещения. За мен многото посещения при зъболекаря са голямо неудобство, тъй като съм зает с бизнеса си. Разбрах за Дентален център СИ-Дент от интернет. Д-р Станчев ми предложи лечение с импланти за много кратко време. За мен това беше много добър вариант, защото можех бързо да се върна на работа.


Божидар С. Русе

Бих искал да изкажа своята благодарност на д-р Станчев за чудесното отношение. Много съм доволен от неговия професионализъм. Лечението с импланти за незабавно натоварване беше безболезнено, бързо и качествено, на много високо ниво и на изключително добри цени. Бих препоръчал Дентален център СИ-Дент на всеки нуждаещ се.